Demo

TRIBINA Energetska obnova

29.09.2016. u Čakovcu smo organizurali tribinu o energetskoj učinkovitosti.

29.09.2016. (Četvrtak) u Zgradi Scheier u Čakovcu organizirali smo tribinu s temom "Energetska obnova". Sudjelovanje na tribini bilo je besplatno, a odazvalo se više od 60 zainteresiranih iz Mađimurja i okolice. Nakon tribine sve sudionike počastili smo domjenkom. Srdaćno se zahvaljujemo svima na svojem dolasku i na zaista konstruktivnim i konkretnim pitanjima i sudjelovanju. Svi prisutni iskazali su izniman interes za provedbu energetske obnove. Predavači su predstavili mogućnosti i potencijale bespovratnog sufinanciranja energetske obnove, te iskustva i primjere realiziranih projekata. Također su prisutnima detaljno i pojednostavljeno objašenjeni svi koraci u provedbi energetske obnove. Prisutni su također mogli vidjeti praktične primjere već provedenih projekata kao i neka vrlo zanimljiva tehnička rješenja.

Organizator tribine bila tvrtka RITEH projekt d.o.o. u suradnji sa tvrtkom Sika Hrvatska d.o.o. Predavači su bili: Monika Lesar, dipl.ing.građ. i Dejan Šomoši, dipl.ing.građ.

Kliknite ovdje da biste preuzeli letak Energetska obnova

energetska obnova tribina cakovec

Pratite nas i lajkajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/ritehprojekt/ i budite stalno obavješteni o trenutnim novostima.

RITEH projekt d.o.o. - Vaš siguran partner u energetskoj učinkovitosti.

 

 

logo 200x60 

Mačkovec (Grad Čakovec)

Trg sv. Petra i Pavla 14

040 / 633 - 214

098 / 133 - 7923

info@ritehprojekt.hr