Demo

Procjena vrijednosti nekretnina

Vrlo brzo i pouzdano provodimo procjenu vrijednosti za sve vrste i veličine nekretnina - kuće, stanovi, poslovni prostori, zemljišta itd. na području Republike Hrvatske. Procjenu provode ovlašteni sudski vještaci i ovlašteni sudski procijenitelji zaposleni u našem poduzeću.

Opširnije

Energetska obnova obiteljskih kuća

Za energetsku obnovu obiteljskih kuća osigurano je ukupno 203 milijuna kuna. Za energetsku obnovu obiteljske kuće moguće je dobiti čak do 204.000,00 kuna subvencija. Subvencionira se 60 % iznosa radova. Energetski certifikat je obavezni dokumenat za prijavu na natječaj. RITEH projekt Vaš pouzdani partner brzo i poudano Vam pomaže i dobivanju subvencija!

 

Opširnije

Energetska obnova 2017

Objavljen indikativni plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2017. godinu. Za energetsku obnovu predviđena 4 poziva i to za grupe: energetska obnova obiteljskih kuća, energetska obnovu višestambenih zgrada, energetska obnova javnih zgrada i energetska obnova ustanova koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja.

Opširnije

Energetska obnova - NOVOSTI

FZOEU će od sutra prema redoslijedu zaprimljenih faktura početi građanima i tvrtkama isplaćivati zaostala sredstva za ugovorene projekte. Očekuje se da će nastali zaostaci biti podmireni u roku od 15-ak dana.

Opširnije

Radovi na energetskoj obnovi

Nedavno su započeli radovi na energetskoj obnovi višestambene zgrade u Ludbregu i višestambene zgrade u Sisku, a završili radovi na poslovnom objektu u Pušćinama. Za navedene zgrade je RITEH projekt izradio energetski certifikat i projektnu dokumentaciju.

Opširnije

Što sve utječe na energetski razred?

Mnogo je parametara koji utječu na energetski razred zgrade. Ovisno o potrošnji energije koju neka zgrada troši se smješta u jedan od 8 energetskih razreda: A+, A, B, C, D, E, F, G (gdje  A+ predstavlja energetski vrlo učinkovitu zgradu, a G energetski vrlo neučinkovitu zgradu). Energetski certifikat je dokument koji utvrđuje energetski razred zgrade, predočuje energetske karakteristike zgrade i daje informaciju o potrošnji energije te stanju zgrade u odnosu na energetsku učinkovitost. O čemu sve ovisi koji će razred neka zgrada biti?

Opširnije

Kada će biti novi natječaji za energetsku obnovu?

18.02.2016.

Očekuje se da će Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost ubrzo nakon donošenja proračuna donijeti i svpoj financijski plan za 2016. godina te je izgledno da će nakon toga biti objavljen i novi natječaj za energetsku obnovu obiteljskih kuća.

Opširnije

  • 1
  • 2

 

logo 200x60 

Mačkovec (Grad Čakovec)

Trg sv. Petra i Pavla 14

040 / 633 - 214

098 / 133 - 7923

info@ritehprojekt.hr